Lunchmeny

Serveras vardagar 11:00 - 14:00

Dagens Lunch

Vecka 45

  • MÅNDAG
    • 145 kr NASI GORENG / NASI GORENG

      Med svensk kycklinglårfilé, räkchips, gröna ärtor och salladslök
      With Swedish chicken thigh fillet, prawn crackers, green peas, and spring onion

    • 145 kr KIKÄRTSPANNKAKA/ CHICKPEA PANCAKE

      På KRAV märkta kikärtor med grillade grönsaker, fetaost, örtmajonnäs och oliver
      Made with organic chickpeas, served with grilled vegetables, feta cheese, herb mayonnaise, and olives

  • TISDAG
    • 145 kr KALVFÄRSBIFF / VEAL PATTY

      Med äpple, purjolök, rostad palsternacka, sky och potatispuré
      With apple, leek, roasted parsnip, gravy, and mashed potatoes

    • 145 Kr VEGETARISK MOUSSAKA / VEGETARIAN MOUSSAKA

      Med KRAV märkta röda linser, mozzarella, aubergine och basilika
      With organic red lentils, mozzarella, eggplant, and basil

  • ONSDAG
    • 145 kr FLÄSKKARRÉ / PORK SHOULDER

      Honung- och svartpepparstekt svensk fläskkarré med rödkålstzatziki, syrade morötter och rostad potatis
      Honey and black pepper fried Swedish pork shoulder with red cabbage tzatziki, pickled carrots, and roasted potatoes

    • 145 Kr KIKÄRTSPANNKAKA/ CHICKPEA PANCAKE

      På KRAV märkta kikärtor med grillade grönsaker, fetaost, örtmajonnäs och oliver
      Made with organic chickpeas, served with grilled vegetables, feta cheese, herb mayonnaise, and olives

  • TORSDAG
    • 145 kr HÖGREVSGRYTA / BEEF STEW

      I rödvin med syltlök, champinjoner, bacon och potatispuré
      In red wine with pearl onions, mushrooms, bacon, and mashed potatoes

    • 145 kr VEGETARISK MOUSSAKA / VEGETARIAN MOUSSAKA

      Med KRAV märkta röda linser, mozzarella, aubergine och basilika
      With organic red lentils, mozzarella, eggplant, and basil

  • FREDAG
    • 145 kr SCHNITZEL / SCHNITZEL

      Panerad schnitzel på kotlett med rödvinssky, sardellsmör, kapris, citron och råstekt potatis
      With red wine gravy, anchovy butter, capers, lemon, and pan-fried potatoes

  • 145 kr
    KIKÄRTSPANNKAKA/ CHICKPEA PANCAKE

    På KRAV märkta kikärtor med grillade grönsaker, fetaost, örtmajonnäs och oliver
    Made with organic chickpeas, served with grilled vegetables, feta cheese, herb mayonnaise, and olives

  • 170 kr
    STEAK MINUTE

    Med bearnaisesås, tomat- och rödlökssallad och pommes frites
    With bearnaise sauce, tomato- and red onion salad and french fries

Alltid på Brasserie Sabis

  • 155 kr
    BRASSERIETS KÖTTBULLAR

    Köttbullar på nötfärs med gräddsås, rårörda lingon, persilja, pressgurka och potatispuré

  • 165 kr
    ASIATISK FISKGRYTA / ASIAN FISH STEW

    Med röd curry, kokosgrädde, purjolök, böngroddar, basmatiris och koriander
    With red curry, coconut cream, leek, bean sprouts, basmati rice, and coriander

  • HALV 135 kr | HEL 165 kr
    TOAST SKAGEN

    Handskalade räkor på smörstekt levain med citron, dill och cruditésallad

  • 165 kr
    OSTPAJ PASTRAMI / CHEESE PIE PASTRAMI

    Ostpaj med rostade gulbetor, quinoa, bakad tomat, örtcrème och pastrami
    Cheese pie with roasted golden beets, quinoa, baked tomato, herb cream, and pastrami

  • 150 kr
    OSTPAJ PORTABELLA / CHEESE PIE PORTABELLA

    Ostpaj med rostade gulbetor, quinoa, bakad tomat, örtcrème och örtbakad portabella
    With roasted golden beets, quinoa, baked tomato, herb cream, and herb-baked portabella mushroom

  • 125 kr
    VECKANS ARLA SERVERAS MÅNDAG- TORSDAG ONLY MONDAY – THURSDAY

    Stekt levain med Arlas prästost, tonfiskröra och babyspenat
    Fried levain bread with Arla’s Präst cheese, tuna salad, and baby spinach

Brasserie_Sabis_Logo_VitText

Öppettider

Brasserie Sabis
Vardagar 11.00-14.00                     

Petite Sabis
Måndag-torsdag 07.30 -16.00
Fredag 07.30 – 15.00

Receptionen
Vardagar 7.30-17.00

© Brasserie Sabis 2025 · All rights reserved