Lunchmeny
Serveras vardagar 11:00 - 14:00
Dagens Lunch
Vecka 20
-
MÅNDAG
-
145 kr NASI GORENG/ NASI GORENG
Stekt ris med svenskt fläsk och kyckling, grönsaker, äggrulle och chilimajonnäs Fried rice with Swedish pork and chicken, vegetables, egg roll, and chili mayonnaise
-
145 kr RISOTTO/RISOTTO
med ratatouille, rökt aioli och grönkål
with ratatouille, smoked aioli, and kale
-
-
TISDAG
-
145 kr FLÄSKYTTERFILÉ/ PORK LOIN
På svenskt kött med dragonmajonnäs, örtrostade morötter, persilja och rostad potatis
With Swedish pork, tarragon mayonnaise, herb-roasted carrots, parsley, and roasted potatoes
-
145 Kr VEGETARISK PAJ/ VEGETARIAN PIE
med spenat, fårost, ramslök och rostad gulbetssallad
with spinach, goat cheese, wild garlic, and roasted golden beet salad
-
-
ONSDAG
-
145 kr KYCKLING/CHICKEN
Med svensk kyckling, röd currysås, kokosmjölk, chili, lime, koriander, pak choi, rostade jordnötter och basmatiris
With Swedish chicken, red curry sauce, coconut milk, chili, lime, coriander, pak choi, roasted peanuts, and basmati rice
-
145 Kr RISOTTO/RISOTTO
med ratatouille, rökt aioli och grönkål
with ratatouille, smoked aioli, and kale
-
-
TORSDAG
-
145 kr CAJUNKARRÉ/CAJUN PORK LOIN
På svenskt kött med citrusmajonnäs, tomat- och örtsalsa, klyftpotatis
With Swedish meat, citrus mayonnaise, tomato and herb salsa, and potato wedges
-
145 kr VEGETARISK PAJ/ VEGETARIAN PIE
med spenat, fårost, ramslök och rostad gulbetssallad
with spinach, goat cheese, wild garlic, and roasted golden beet salad
-
-
FREDAG
-
145 kr HÖGREVSCHILI/BEEF CHUCK CHILI
På svenskt kött med ancho, majschips, pico de gallo och gräddfil
Made with Swedish beef, ancho chili, corn chips, pico de gallo, and sour cream
-
145 kr RISOTTO/RISOTTO
med ratatouille, rökt aioli och grönkål
with ratatouille, smoked aioli, and kale
-
170 kr STEAK MINUTE
Med bearnaisesås, tomat- och rödlökssallad och pommes frites
With bearnaise sauce, tomato- and red onion salad and french fries
-
Alltid på Brasserie Sabis
-
155 kr
BRASSERIETS KÖTTBULLAR
Köttbullar på nötfärs med gräddsås, rårörda lingon, persilja, pressgurka och potatispuré
-
165 kr
BOUILLABAISSE/BOUILLABAISSE
Fiskgryta med räkor, tomat, vitt vin, grönsaker, aioli, dill och potatis Fish stew with shrimp, tomato, white wine, vegetables, aioli, dill, and potatoes
-
HALV 135 kr | HEL 165 kr
TOAST SKAGEN
Handskalade räkor på smörstekt levain med citron, dill och cruditésallad
-
165 kr
CAESARSALLAD RÄKOR/ CAESARSALAD SHRIMPS
Räkor, romansallad, caesardressing, grana padano, silverlök, cocktailtomater och krutonger
Shrimp, romaine lettuce, Caesar dressing, Grana Padano, pickled silver onions, cherry tomatoes, and croutons -
150 kr
CAESARSALLAD KYCKLING/CAESARSALAD CHICKEN
Panerad kyckling, romansallad, bacon, caesardressing, grana padano, silverlök, cocktailtomater och krutonger
Breaded chicken, romaine lettuce, bacon, Caesar dressing, Grana Padano, pickled silver onions, cherry tomatoes, and croutons -
150 kr
CAESARSALLAD PANNOUMI/CAESARSALAD PANNOUMI
Friterad svensk pannoumi, caesardressing, grana padano, silverlök, cocktailtomater och krutonger Dressingen innehåller sardeller
Fried Swedish pannoumi, Caesar dressing (contains anchovies), Grana Padano, pickled silver onions, cherry tomatoes, and croutons -
125 kr
VECKANS ARLA SERVERAS MÅNDAG- TORSDAG ONLY MONDAY – THURSDAY
Smörstekt levain med tysk ryggbiff, asiatisk coleslaw, Arlas Unika ostar och ingefärspicklad rättika
Butter-fried levain bread with German sirloin, Asian coleslaw, Arla Unika cheeses, and ginger-pickled daikon

Kontakt
- Telefon 08 444 11 50
- Email united@sabis.se
- Adress Rättarvägen 3 169 68 Solna
Öppettider
Brasserie Sabis
Vardagar 11.00-14.00
Petite Sabis
Måndag-torsdag 07.30 -17.00
Fredag 07.30 – 16.00
Receptionen
Vardagar 7.30-17.00
© Brasserie Sabis 2025 · All rights reserved