Lunchmeny

Serveras vardagar 11:00 - 14:00

Dagens Lunch

Vecka 49

  • MÅNDAG
    • 145 kr PYTT I PANNA / PYTT I PANNA

      Pytt i panna med senapscrème, stekt KRAV ägg, inlagda rödbetor och persilja
      Pytt i panna with mustard cream, fried organic egg, pickled beetroot, and parsley

    • 145 kr PASTA PESTO / PASTA PESTO

      Pasta pesto med soltorkade tomater, fetaost och svarta kalamonoliver
      Pasta pesto with sun-dried tomatoes, feta cheese, and black Kalamon olives

  • TISDAG
    • 145 kr KYCKLING / CHICKEN

      Svensk kycklinglårfilé i röd currysås, lime, böngroddar, koriander, rostade jordnötter och basmatiris
      Swedish chicken thigh fillet in red curry sauce, lime, bean sprouts, coriander, roasted peanuts, and basmati rice

    • 145 Kr BÖNENCHILADAS / BEAN ENCHILADAS

      Bönenchiladas med het kålsallad, mangosalsa och ris
      Bean enchiladas with spicy cabbage salad, mango salsa, and rice

  • ONSDAG
    • 145 kr LASAGNE / LASAGNA

      Lasagne på svensk nötfärs med tomat, mozzarella, basilika, ruccolasallad med grana padano
      Lasagna made with Swedish ground beef, tomato, mozzarella, basil, and a rocket salad with Grana Padano

    • 145 Kr PASTA PESTO / PASTA PESTO

      Pasta pesto med soltorkade tomater, fetaost och svarta kalamonoliver
      Pasta pesto with sun-dried tomatoes, feta cheese, and black Kalamon olives

  • TORSDAG
    • 145 kr FLÄSKYTTERFILÉ / PORK SIRLOIN

      Svensk fläskytterfilé med vinkokta linser, rödkålsslaw och rostad potatis
      Swedish pork sirloin with wine-braised lentils, red cabbage slaw, and roasted potatoes.

    • 145 kr BÖNENCHILADAS / BEAN ENCHILADAS

      Bönenchiladas med het kålsallad, mangosalsa och ris
      Bean enchiladas with spicy cabbage salad, mango salsa, and rice

  • FREDAG
    • 189 kr JULBORD

      Brasseriets julbord med varmt och kallt på buffé

Alltid på Brasserie Sabis

  • 155 kr
    BRASSERIETS KÖTTBULLAR

    Köttbullar på nötfärs med gräddsås, rårörda lingon, persilja, pressgurka och potatispuré

  • 165 kr
    FISK / FISH

    Rågpanerad sejrygg med dill- och citronmajonnäs, crudite och rostad potatis med gulbetor
    Rye-breaded pollock loin with dill and lemon mayonnaise, crudités, and roasted potatoes with golden beets

  • HALV 135 kr | HEL 165 kr
    TOAST SKAGEN

    Handskalade räkor på smörstekt levain med citron, dill och cruditésallad

  • 150 kr
    LAXSALLAD / SALMON SALAD

    Sallad med varmrökt lax, rostade rotsaker, picklade grönsaker och örtcrème
    Salad with hot-smoked salmon, roasted root vegetables, pickled vegetables, and herb cream

  • 150 kr
    FETAOSTSALLAD / FETA CHEESE SALAD

    Sallad med fetaost, rostade rotsaker, picklade grönsaker och örtcrème
    Salad with feta cheese, roasted root vegetables, pickled vegetables, and herb cream

  • 125 kr
    VECKANS ARLA SERVERAS MÅNDAG- TORSDAG ONLY MONDAY – THURSDAY

    Smörstekt levain med kycklingröra och Arlas Unika ostar
    Butter-fried levain bread with chicken salad and Arla’s Unika cheeses

Brasserie_Sabis_Logo_VitText

Öppettider

Brasserie Sabis
Vardagar 11.00-14.00                     

Petite Sabis
Måndag-torsdag 07.30 -16.00
Fredag 07.30 – 15.00

Receptionen
Vardagar 7.30-17.00

© Brasserie Sabis 2025 · All rights reserved